Castelldefels viu una gran matinal atlètica amb més de 250 participants

La prova atlètica va incorporar enguany dues curses històriques de la ciutat (la Cursa del Capó i la Pujada al Castell) i es va afegir la Cursa Solidària ICFO-UPC-PMT

Castelldefels va viure aquest diumenge 19 de desembre una prova atlètica que neix de la unió de tres curses: la tradicional Cursa de Sant Silvestre (també coneguda com la Cursa del Capó, que arriba a la seva trenta-vuitena edició); la Pujada al Castell (39a edició) i la Cursa solidària ICFO-UPC-Parc Mediterrani de la Tecnologia. Una cursa que va col·laborar amb La Marató de TV3, dedicada enguany a la salut mental. La jornada atlètica va tenir com a punt de sortida la plaça Guillermo Marconi del Campus universitari de Castelldefels. Més de 250 participants van prendre part en aquesta ja tradicional cita esportiva castelldefelenca.

DSC03749

DSC03734

A la distància dels deu quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Raúl Peñas. L’atleta va fer un temps de 36’28’’. Alberto López (Duscholux, 37’02’’) y Jonathan Tejero (37’42’’) van completar el podi. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Mar Besas (SA Corbera, 43’29’’), seguida de Marta Clavera (Sedentaris.cat, 44’40’’) i Fernanda Barbosa (46’04’’), segona i tercera respectivament.

DSC03673

DSC03643

D’altra banda, als cinc quilòmetres, Jordi García, del CE Rayoteam, va ser el primer en arribar amb un registre de 16’48’’. Álvaro Gallardo (Prat Triatló, 17’01’’) va acabar segon, mentre que Josep Cantos (17’33’’, Josepes Team) fou tercer. A la categoria femenina, la vencedora va ser Bàrbara Anento (corredors.cat), amb un temps de 20’13’’. Alexandra Gómez (Castelldefels Outdoor, 21’13’’) i Blanca Rodríguez (Prat Triatló, 22’13’’) van arribar en segon i tercer lloc respectivament.

Redacció / Fotos: JJ Vico