La Collbatonina arriba el cap de setmana a la seva tercera edició

El Club Atletisme Collbató i la Secció Esportiva de l'Escola La Salut, organitzen el proper diumenge 22 de setembre la tercera edició de la Collbatonina. Cal destacar també la col·laboració de l’Ajuntament de Collbató, La Bústia, el Club La Taca, l’Associació 4000 Peus i el Club Cursa de l’Alba. La Collbatonina tindrà inici a les 17 hores a l’Avinguda del Centenari d’Amadeu Vives.

La prova atlètica es dividirà en dos recorreguts diferents, una de 5 i un altre de 10 quilòmetres a peu de la muntanya de Montserrat. També es realitzarà un seguit de Curses Solidàries per a nens i nenes (600 i 1.500 metres) destinat a ajudar a l’ONG Associació de Collbató per a la Solidaritat.

Marçal Fontanals – ASF / Foto: ASF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix