Laia Sanz acaba vuitena al Ral·li Hail de l'Aràbia Saudita

Imprimeix

 

"Ha estat molt important anar per arribar rodat al Dakar", va explicar la pilot de Corbera de Llobregat

 

Laia Sanz va finalitzar vuitena al Ral·li Hail de l'Aràbia Saudita amb el Mini All4 que utilitzarà en el Dakar 2022. La pilot de Corbera de Llobregat va fer una valoració “molt positiva” de la prova preparatòria del seu debut sobre quatre rodes. “La meva valoració del ral·li és súper positiva. Cada dia hem provat coses al cotxe i avui àdhuc hem trobat un setup que anava millor que els anteriors. Ha estat molt important anar a Hail per arribar rodats al Dakar”, va afirmar en un comunicat de l'equip KH-7.

saudi 2

La corberenca va tenir una bona estrena amb el MINI ALL4 Racing del Primax X-raid Team al costat del seu nou copilot, Maurizio Gerini, també provinent de les motos i debutant al seient de la dreta. L'objectiu era guanyar experiència i sumar quilòmetres d'aprenentatge, després de deixar la moto de ral·li per centrar-se en les quatre rodes.

Finalment finalitzar en el vuitè lloc absolut (setena entre els cotxes T1), a 1h23’’ del vencedor, el de Qatar Nasser Al-Attiyah. Només els problemes que va patir en la segona jornada, quan va cedir quaranta minuts per dificultats en la navegació, i una enganxada en una duna la van privar d'acabar en una posició fins i tot més destacada.

saudi 3

“Aquests dies ens han servit per anar entenent i coneixent millor el cotxe. Amb Gerini ens hem anat entenent millor etapa rere etapa. Ha estat molt important anar a Hail per entrenar de cara al Dakar i arribar una mica rodats. M'alegro d'haver tingut els errors que hem comès, perquè ens permeten identificar-los i estar més atents per corregir-los i que no es reprodueixin en el Dakar”, va dir la vint vegades campiona del món de motos offroad.

saudi 4

La propera cita per a Laia Sanz al costat del seu copilot Maurizio Gerini serà ja el Ral·li Dakar, el primer dia de l'any i, novament, a l'Aràbia Saudita. Abans, la barcelonina prendrà part en l'última prova del campionat Extreme I el cap de setmana vinent.

Redacció / Fotos: Laia Sanz