El Can Mèlich Club, setè en el Campionat d’Europa de clubs

Del 6 al 9 de setembre es va celebrar a la ciutat de Praga el Campionat d'Europa de Clubs d'esquaix. L'equip femení de Can Mèlich Club, actuals campiones d'Espanya i de Catalunya, van participar-hi aconseguint una magnífica setena posició final. L'equip, format per Elisabet Sadó, Patricia Piñol i Andrea Locke, no va començar amb bon peu el torneig i va perdre per 2 a 1 davant l'equip anglès del Pontefract Sports Club i posteriorment davant les campiones finlandeses de l' Espoo SRC per 3 a 0.

A continuació, però, les noies de Can Mèlich van aconseguir dos treballades victòries davant l'equip suec del Stocholm Klubb per 3-0 i davant les campiones belgues del Recrean Sports Club per 2-1, aconseguint així la setena posició.