Molins de Rei va celebrar els Premis de l’Esport 2021

Imprimeix

Marcos Ruiz (halterofília) i Laura Cáliz i Sira García (patinatge) van ser escollits millors esportistes

Des del passat mes de setembre, amb la millora de la pandèmia i la flexibilització de les mesures, l’activitat esportiva ha recuperat la normalitat habitual: els entrenaments, la competició i el públic. Així doncs, i sota aquest paraigua, l’Ajuntament de Molins de Rei ha volgut tornar a celebrar els Premis de l’Esport 2021.

FGQHeZKXwAYHCqZ

FGQHeZLX0AU1zZx

Premis Esport 3

Premis Esport

L’acte, que es va celebrar al teatre Joventut Catòlica-La Peni, es va convertir en una festa de reconeixement a moltes de les persones i de les entitats del municipi que promouen la pràctica esportiva i els valors que comporten. També va servir per també fer un homenatge a la trajectòria d’alguns dels esportistes molinencs més il·lustres:

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, va assenyalar a la seva intervenció que en aquesta edició volem reconèixer l’esforç i la motivació dels nostres esportistes, molinencs que han aconseguit grans fites amb el seu esforç, treball i dedicació.”

Premis Esport 1

Premis Esport 4

D’altra banda, el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, va voler destacar que continuem creient que l’esport és una de les eines més transversals que tenim a la nostra societat, amb la pràctica esportiva podem millorar altres aspectes de la nostra vida quotidiana com la salut, la integració social, l’educació, els valors.... aspectes que proporcionen a l’individu una vida més feliç i confortable.”

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei