El CGE esplugues, campió d’Espanya de gimnàstica artística femenina

La santjoanenca Alba Petisco es va proclamar subcampiona en la competició individual

L’equip absolut del CGE Les Moreres, d’Esplugues de Llobregat, es va proclamar campió d’Espanya per equips de gimnàstica artística en categoria absoluta. La competició s’està celebrant al Navarra Arena de Pamplona fins al 8 de desembre.

cge lesmoreres copia

Les espluguines van finalitzar amb un total de 151,234 punts en els quatre aparells, per davant Los Cantos Alcorcón (145,965) i l’Egiba de Manresa (143,402) van ser segon i tercer respectivament. El Salt va acabar en quarta posició amb 140.501 punts. En categoria masculina es va imposar el Salt GC gironí.

263019156 438370051212785 2201404143299548639 n

FF4EC6AWYAUZnvo

En la categoria femenina individual, la gimnasta santjoanenca Alba Petisco (CGE Les Moreres) va ser segona amb 54,132 rere Daniela Roxana Popa (Los Cantos Alcorcón), que es va proclamar campiona. La gimnasta del CG Terrassa, Clàudia Villalba, va finalitzar en tercer lloc. A la categoria masculina, cal destacar el tercer lloc de Jordi Ribes, del CG Sant Boi.