La Gala de les Estrelles, amb accent baixllobregatí

Imprimeix

Jana Fernández (FC Barcelona), Cèlia Catà (AE Penya Esplugues), Alicia Benete (FSF Móstoles) i Nico Melamed (RCD Espanyol), entre els nominats de la novena edició

La novena edició de la Gala de les Estelles, organitzada per la Federació Catalana de Futbol, tindrà enguany un clar accent baixllobregatí. Tres jugadores i un jugador de la nostra comarca han estat escollits per optar als premis en les diferents categories (hi haurà un total de dotze distincions). Es tracten de la sesrovirenca de l’FC Barcelona, Jana Fernández, el jugador de l’RCD Espanyol -resideix a Castelldefels-, Nicolás Melamed, la jugadora mataronina Cèlia Catà, de l’AE Penya Esplugues, i la gavanenca Alicia Benete, de l’FSF Móstoles.

jana 1

Jana Fernández

cèlia 1

Cèlia Catà

Jana Fernández és una de les tres nominades a la categoria Jugadora amb més Projecció, juntament amb Clàudia Pina (FC Barcelona) i Bruna Vilamala (FC Barcelona). D’altra banda, Nicolás Melamed opta a la nominació de Jugador amb més Projecció. Els altres dos candidats són Alejandro Balde (FC Barcelona) i Mario Gila (Real Madrid CF). Mentrestant, Cèlia Catà i Alicia Benete -juntament amb Estela Cantero- són les jugadores de futbol sala femení que competeixen per endur-se’n el premi a la Millor Jugadora de Futbol Sala.

melamed 1

Nicolás Melamed

alicia 1

Alicia Benete

La Gala de Les Estrelles se celebrarà dilluns 20 de desembre a partir de les 20.00 hores a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. L’acte s’oferirà en directe pel canal Esports3.

Redacció / Fotos: AEPE-FCB-RCDE