El CEBLLOB brilla als II Premis del Pla Català de l’Esport a l’Escola

El Consell Esportiu del Baix Llobregat rebre el premi al millor projecte singular en la categoria de Consell Esportiu, gràcies al seu Projecte “Campus Esportiu Juga Verd Play al Baix Llobregat”

El passat 18 de novembre del 2021 es va dur a terme l’entrega dels guardons de la segona edició dels Premis del Pla Català de l’Esport a l’Escola. Aquests premis estan organitzats per l’Agrupació d’Associacions Esportives Escolars de Catalunya i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física amb la finalitat de reconèixer a aquelles entitats sense ànim de lucre, centres educatius i persones físiques del territori català que mitjançant la seva acció directa o influència en l’entorn escolar, ajuden a transformar la realitat social dels infants o dels adolescents a través de la pràctica esportiva i/o l’activitat física.

10975c8f c8e0 442f 9c65 995db5b5f907

El Consell Esportiu del Baix Llobregat va rebre el premi al millor projecte singular en la categoria de Consell Esportiu durant l’entrega dels Premis del Pla Català de l’Esport a l’Escola (PCEE), gràcies al seu Projecte “Campus Esportiu Juga Verd Play al Baix Llobregat”.

Durant l’entrega, Rubén Naranjo, membre de l’equip tècnic del CEBLLOB, va posar en valor “la pernoctació durant el campus esportiu que sumat a la convivència entre els infants ajudarà a l’educació en valors a través de l’esport que tant desitgem tots i totes”. Des del CEBLLOB es creu en una societat on la pràctica esportiva i l’activitat física ha de ser peça fonamental en el desenvolupament integral de les nostres filles i fills, tant ara com en el futur.

El projecte desenvolupat pel CEBLLOB durant els darrers mesos consisteix en un campus esportiu amb pernoctació a la comarca del Baix Llobregat vinculat amb el programa Juga Verd Play. La finalitat del projecte és continuar amb l’essència del CEBLLOB, és a dir, fomentar la pràctica esportiva a la comarca i educar en valors als infants a través de l’esport. Aquest projecte vol ensenyar als infants valors com la convivència, la companyonia, el respecte per l’entorn natural o l’autonomia, sempre amb una relació estreta amb la pràctica esportiva i l’activitat física.

L’acte es va fer a l’Institut Nacional d’Educació Física de Barcelona, on ha estat present l’Eduard Inglés, director de l’Institut Nacional d’Educació Fisca de Catalunya, qui va donar una alta importància a aquests Premis del Pla Català d’Esport a l’Escola a l’INEFC de Barcelona manifestant que “podríem dir que a aquesta casa és on tot comença, aquí formem als professionals que després es troben a les primeres generacions de l’esport escolar, les formen i avui  les tornem a trobar aquí,  tot acaba cobrant sentit.”

Per la seva banda, Pere Sust, president de l’Agrupació Esportiva d’Associacions Esportives Escolars de Catalunya, va aprofitar el seu parlament per recordar que l’esport modern prové de l’escola i de la seva importància expressant que “l’esport és formació, valors, treball en equip, esperit de superació i això és un ensenyament per la vida”, i va felicitar a totes les iniciatives tant col·lectives com individuals.

FEfwaVvWQAcANJN

En l’acte, també hi van participar Anna Caula, secretaria general de l’Esport i l’Activitat Física; Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC); Joan Plana, president de l’Associació de Joves Dirigents Catalans (Jo-DiC); Marcel·lina Bosch, subdirectora general de Suport i Atenció a la Comunitat Educativa del Departament d’Educació i Aleix Villatoro, director del Consell Català de l’Esport.

Per tancar l’acte , Anna Caula va parlar de la importància del Pla Català de l’Esport a l’Escola “en la construcció d’una societat millor i més rica” i va destacar que “és en l’esport escolar on comença tot” gràcies a l’aportació dels valors i de la cohesió social que fa que es construeixi l’individu i una comunitat més justa e igualitària.

FEhPteQXsAACn1R

En aquesta segona edició dels Premis PCEE, la comarca del Baix Llobregat ha estat representada gràcies als següents projectes premiats

  1. Dinamitzador/a del PCEE: Jofre i Alba com a dinamitzadors de l’Institut el Palau de Sant Andreu del Barca.
  2. Projecte de primària: Projecte “Salut i Alegria” de l’Escola Garrofer de Viladecans.
  3. Projecte de Consell Esportiu: Projecte “Campus Esportiu Juga Verd Play” del Baix Llobregat.

Per finalitzar, volem felicitar a totes les entitats, centres educatius i persones físiques premiades en aquesta 2na edició dels Premis PCEE, gràcies al vostre entusiasme i il·lusió seguim formant un teixit esportiu català compromès i de qualitat.

Redacció / Fotos: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix