Cullell i Muntadas lideren la Copa Catalana CX a Sant Joan Despí

La prova ciclista va aplegar uns tres-cents ciclistes de totes les edats al Parc Ciclista del Llobregat

Es va celebrar la trenta-tresena edició del Ciclocròs de Sant Joan Despí ahir diumenge 21 de novembre. El Parc Ciclista del Llobregat va acollir la sisena prova del calendari 2021 de la Copa Catalana CX. Uns 300 ciclistes entre les categories open i les proves de promoció van prendre part en una competició organitzada el Club Ciclista Sant Joan Despí.

259790913 4823075087714405 6097367348428484600 n

260102175 4823074924381088 447999893558200082 n

Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker) va dominar la prova final elit i sub23 i va creuar l’arribada amb minut i mig d'avantatge respecte a Xavier Ariza (La Torreta Bike), amb qui fins avui empatava en el lideratge de la Copa Catalana. Gerard Moya (Biking Point) va completar el podi. Paquito Vallès (Irontech-Tecnic Mendiz Ambisist) va ser el millor sub23 i David Álvarez (Cicles Vic) es va endur el triomf a la categoria màster 30.

FEuSOLtXsAUqi2n

També es va desfer l’empat al capdavant de la Copa Catalana femenina després que Jordina Muntadas (Corvi Team) s’imposés a Sant Joan Despí. La van acompanyar al podi Blanca Vallès (Fornells de la Selva) i Veerle Cleiren (Montbike Cycling Team).