El Gran Premi de Marxa Ciutat del Prat arriba a la trenta-novena edició

Enguany passa a anomenar-se Memorial Moisés i Jordi Llopart i es realitzarà una cursa homenatge d’1 km on participaran un centenar d’atletes de diverses generacions

El proper diumenge dia 21 de novembre es realitzarà el 39è Gran Premi de Marxa Ciutat del Prat-Memorial Moisès i Jordi Llopart, organitzat pel club Pratenc Associació́ d’Atletisme al Complex Esportiu Municipal Sagnier. El festival atlètic començarà a les 09:30 hores amb les curses de promoció i posteriorment les corresponents categories. La cursa absoluta masculina i femenina es realitzarà a les 11:20 h sobre una distància de 10 quilòmetres.

gpmarxaelprat2020p

Enguany s’amplia el memorial a la figura de Jordi Llopart, desaparegut ara fa un any el novembre de 2020, que passa a anomenar-se Memorial Moisès i Jordi Llopart. En aquesta primera edició està previst, a les 13:20 hores, la realització d’una cursa d’1 km anomenada Homenatge d’amics i exatletes Moisès i Jordi Llopart. En aquesta cursa homenatge està prevista la participació d’un centenar d’atletes de diverses generacions que formen part de l’història de la marxa catalana i espanyola i de l’esport en general.

jordi llopart

Està confirmada la presència i participació de noms com Josep Marín, Daniel Plaza, Valentí Massana, Jesús Ángel García Bragado, Mari Cruz Díaz, Reyes Sobrino, Emilia Cano, Eva Pérez, Teresa Palacios, Basilio Labador o Andrés Marín i una llarga llista de marxadors i marxadores que representen les diferents generacions d’esportistes que van desenvolupar una carrera esportiva en aquesta especialitat en la qual Moisès i Jordi Llopart van ser pioners.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix