La Vicentina aplega uns 700 atletes en la seva dotzena edició

Xavi Domènech i Mireia Mauri, en els 5 km, i Roger Ordoño i Cristina Solé, en els 10 quilòmetres, van ser els guanyadors

Diumenge 14 de novembre es va celebrar tingut lloc la cursa La Vicentina, que enguany va arribar a la dotzena edició.  Amb sortida i arribada al parc de la Foneria ha estat una gran jornada esportiva amb participació de grans i petits. Al voltant dels 700 atletes van participar en les dues proves atlètiques.

14112021 MG 7983

P1010193

A la prova dels cinc quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Xavi Domènech, del Peytur Runners, amb un temps final de 17’29’’. Roberto Barcella (CE Picornell, 17’42’’) i Quim Sardà (Corredors-cat, 18’19’’) van finalitzar en segona i tercera posició respectivament. A la categoria femenina, la vencedora fou Mireia Mauri (BS Runners, 21’50’’), seguida de Carmen Martín (22’42’’) i Judit Rodríguez (23’24’’).

14112021 MG 8358

14112021 MG 8352

14112021 MG 8380

14112021 MG 8371

D’altra banda, a la prova dels deu quilòmetres, es va imposar Roger Ordoño. L’atleta del Castillejo&Caceres RC, va invertir un temps de 32’54’’. Van completar el podi Juan Manuel Álvarez (Cornellà Atlètic, 33’01’’) y Sergi Matas (Fasttriatlon, 33’52’’). A la categoria femenina, la primera classificada fou Cristina Solé (Panteres Grogues) amb un registre de 40’16’’. Sílvia Domínguez (CE Picornell, 42’09’’) i Lourdes Asensio (42’43’’) van ser segon i tercera respectivament.