Sant Just Desvern torna a viure la gran festa dels karts de coixinets

Més d’un centenar de participants van prendre part en la quaranta-quatrena edició amb una gran afluència de públic durant el recorregut

Sant Just Desvern va viure, aquest cap de setmana, la Cursa de Karts de Coixinets, que enguany va arribar a la quaranta-quatrena edició.  La tradicional cursa va aplegar més d’un centenar de participants en les seves diferents categories.

FEFR2kNXsAcVdao

FEJN 6iXEAAPSKW

FEK3YW XEAQ4SJf

Segons informa Ràdio Sant Just Desvern, en la primera jornada, els karts van córrer en solitari per aconseguir el millor temps de baixada i establir així, l’ordre de sortida a les graelles. El millor temps el va fer el kart número 212, amb el Joan Carles Ruiz Rodríguez i el Josep Miquel Ruiz Rodríguez de la categoria de Veterans, que van marcar un temps de 00:51.672.

diseño sin título

Diumenge  es van celebrar les curses de les diferents categories. Els guanyadors i guanyadores van ser:

El pròxim 27 de novembre se celebrarà l’entrega de premis al Casal de Joves de Sant Just. A part de lliurar les respectives copes als guardonats i guardonades, es presentarà el vídeo que s’ha enregistrat d’aquesta 44a edició de la Cursa de Karts de Coixinets.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Just-Mireia Redondo