Torna diumenge la Cursa La Pota-Roja de Cervelló

Imprimeix

La principal novetat d'enguany és la puntuació de la distància marató en la International Trail Running Association (ITRA) en dos punts i en el Ranking Mountain en quatre punts

El municipi celebrarà aquest diumenge, 14 de novembre, la Cursa Pota-Roja, referent de les curses en les modalitats del Trail i la BTT a tot Catalunya. L'esdeveniment esportiu més esperat a aquest municipi del Baix Llobregat va quedar interromput l'any passat a causa de la pandèmia i aquest any aconsegueix rècords de participació, amb més de 1.700 corredors inscrits.

La cursa, organitzada per l'Ajuntament de Cervelló i Wefeel Events, consta de sis modalitats diferents en un sol matí: 8, 14, 24 i 42 km en trail i 20 i 35 km en BTT, que transcorren per les muntanyes i els paratges naturals del municipi. La principal novetat d'enguany és la puntuació de la distància marató en la International Trail Running Association (ITRA) en dos punts i en el Ranking Mountain en quatre punts.

102882438 3916109861794499 6934142061336712131 n

Captura de pantalla 2021 11 11 a las 19.15.13

La Cursa Pota-Roja se celebra des de l'any 2016 i en cada edició ha vist incrementat considerablement el nombre de participants en totes les modalitats. A més de diversos patrocinadors i d'entitats, l'organització compta amb desenes de persones voluntàries que col·laboraran en el lliurament de dorsals i els obsequis als corredors, repartiran els avituallaments i estaran presents en els punts de control de la cursa. Tota la senyalització i el marcatge dels punts s'ha fet amb materials sostenibles amb el medi ambient. Durant tot el matí, els camins i corriols de muntanya s'ompliran de corredors, que a peu o en bicicleta, demostraran el seu nivell i condició física en un entorn privilegiat i en un ambient de festa i esportivitat.

pteta

La Cursa començarà a les 8 del matí amb les persones participants en la modalitat de marató des del punt de sortida que s'instal·larà a Ceraqua.

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló-Arxiu