El pilot santandreuenc Xavier Artigas canvia d’equip l’any vinent

Ha fitxat per Prüstel GP de cara a la pròxima temporada on continuarà a la categoria de Moto3 del Mundial de motociclisme

Xavier Artigas canvia d’equip de cara a la pròxima temporada. El pilot de Sant Andreu de la Barca ha fitxat per Prüstel GP, equip alemany amb qui tornarà a participar en el Campionat del Món en la categoria de Moto3. Artigas, de divuit anys, tindrà com a company el valencià Carlos Tatay. Els dos pilots correran amb una KTM RC4 la temporada vinent en el mundial de Moto3.

CF Moto Portimao 3

V.01.modified

El santandreunc, que actualment defensa els colors de l’escuderia Leopard Racing,  ha destacat, a través de les xarxes socials, que estava molt content “de formar part d’aquest gran equip i família com és el Prüstel GP per al 2022. Sento que és una gran oportunitat per aconseguir grans coses junts”. Artigas està impacient de “començar a treballar amb el que serà el meu nou equip i amb una moto totalment nova per a mi.”

Darrera prova

El cap de setmana se celebrarà la darrera prova del Campionat del Món. La cita serà al circuit Ricardo Tormo de València. El GP Comunitat Valenciana començarà aquest divendres i finalitzarà amb les diferents curses el diumenge 14 de novembre.

EyNF35hWgAAWPJw

Així, divendres es faran els entrenaments lliures (dos torns), dissabte una nova sessió de lliures i, posteriorment, la classificació (12:34h), i diumenge la cursa (11h). Actualment, Xavier Artigas ocupa la dinovena posició de la classificació general amb un total de 47 punts. El santandreuenc ha puntat en les darreres tres curses.

Redacció / Fotos: Xavier Artigas-Prüstel GP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
96

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix