L’esport vallirananec celebra la seva gran ‘Nit’

Elia Jiménez i Iván Castaño, en la categoria d’esports d’equip, i Patricia Ortega i Pol Gil, en individual, van ser escollits millors esportistes 2021

El restaurant Selva Negra va acollir el passat divendres 5 de novembre la Nit de l’Esport de Vallirana. Un acte que va aplegar una àmplia presència d’entitats i esportistes locals. La vetllada va reconèixer la tasca desenvolupada per les entitats esportives durant la pandèmia de la Covid-19 que tant va condicionar la pràctica de les seves disciplines. Així, cada entitat va atorgar un premi de reconeixement a aquelles persones que van destacar per la seva tasca durant els mesos de restriccions en l’esport.

Nit de l Esport 2021 09

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa Eva Martínez, el regidor d’Esports, Manel Vázquez, regidors de l’equip de govern i de l’oposició, així com amb els guanyadors, guanyadores, familiars, entitats i esportistes locals. Va comptar també amb l’actuació del grup de jazz Laia Porta Quintet, que va actuar entre els diferents blocs de premis.

Guardons

En les categories de millors esportistes van rebre el premi Èlia Jiménez (millor esportista femenina en esports d’equip), Iván Castaño (millor esportista masculí en esports d’equip), Patrícia Ortega (millor esportista femenina individual) i Pol Gil (millor esportista masculí individual).

En altres categories es va premiar els equips sèniors de waterpolo del CN Vallirana tant en categoria femenina com masculina, i a Natalia Picazo (taekwondo CR Tagym) i Ares Gil (motociclisme) com a millors promeses del 2021. També van rebre un reconeixement els finalistes en les diferents categories.

Redacció / Fotos: Aj. Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix