Pepe Oriola recupera el lideratge al TCR Sud-amèrica

El pilot gavanenc va ser tercer i quart a la prova d’Argentina que li ha permès encapçalar actualment la classificació

Pepe Oriola torna a ser líder TCR Sud-amèrica. El pilot gavanenc va acabar en tercer i quart lloc en les dues curses que va disputar el passat cap de setmana a l'Argentina, que li permet encapçalar la classificació general.

NrWTx1HA

“Vaig venir a l'Argentina disposat a recuperar el lideratge perdut en l'anterior reunió de l'Uruguai i l'he aconseguit. No puc estar més feliç. Soc conscient que aquest tram final del Campionat serà molt complicat, però donaré el millor de mi per a continuar lluitant pel títol”, ha destacat Pepe. “En la primera carrera se m'ha escapat la victòria en la recta de meta, després d'una carrera molt emocionant. He gaudit molt en la pista. En la segona, en canvi, després del toc vaig esperar el pitjor, però he pogut mantenir-me en pista i sumar valuosos punts per al Campionat”, ha afegit.

FDIwDqsXoAAdSZS

Redacció / Fotos: P.O.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix