La cervellonenca Anna Borràs acaba líder del rànquing nacional 2021

La viladecanenca Ainhoa Mellado ha estat quarta mentre que el cervellonenc Marc Morera (Pyrene) ha finalitzat tercer al podi en la modalitat d’alpí en línia

El Comitè Nacional d'alpí en línia ha fet pública la classificació de l'any 2021 del rànquing CNAL, que classifica tots els corredors de la disciplina segons la puntuació que han obtingut al llarg de l'any a les curses de caràcter nacional en què han participat, i en el qual els catalans han finalitzat en molt bones posicions.

fcx6sm2xeaezs9q

whatsappimage2021 09 20at124046

El rànquing femení ha acabat liderat per la cervellonenca Anna Borràs, corredora del May Luengo, seguida per una altra catalana, Aura Coronado, del mateix club. A més, la viladecanenca Ainhoa Mellado, del Pyrene, i Marta Borràs (May Luengo) han obtingut la quarta i la cinquena posició a la classificació.

Captura de pantalla 2021 10 29 a las 12.13.06

Al rànquing masculí tres catalans del Pyrene són entre els deu primers classificats. El millor és el cervellonenc Marc Morera, que té guanyada l'última posició del podi. L'acompanyen Lluís Sistac, cinquè classificat, i Martí Dalmases, vuitè.

Redacció / Fotos: FECAPA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix