La Copa Catalunya masculina i femenina ja té calendari

Imprimeix

El Comitè Esportiu d'aquesta Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha donat a conèixer la publicació dels calendaris dels diferents Campionats de Catalunya i Territorials de Barcelona que s'iniciaran la jornada del 15 i 16 de setembre. Entre els quals es troben la Copa Catalunya masculina i femenina –primera fase-.

A la categoria masculina hi hauran els següents representants comarcals: Martorell i Prat 1. El Martorell estarà enquadrat en el grup I amb el AESE, Universitat de Vic, Artès, Castellbisbal, Grup Barna, Ploms Salle Reus, Pardinyes, River Andorra, Igualada, JAC Sants, Reus Deportiu, Roser, CN Sabadell, Castellar i El Vendrell. El primer rivals dels del Baix Llobregat Nord serà l’Artès a domicili. El Prat 1 està enquadrat en el grup II amb el Sant Andreu Natzaret –primer rival-, Sant Adrià, Blanes, Sant Cugat, Arenys Bàsquet, Santa Coloma, Montgat, Adepaf Figueres, Gaudí-CB Mollet, El Masnou, Salt, Quart, Platges de Mataró, Baricentro Barberà i Sant Josep de Badalona.

A la categoria femenina, el CB Cornellà –foto- s’estrenarà a casa davant del CBF Cerdanyola A, mentre que el BF Viladecans també jugarà com a local i rebrà la visita del Platges de Mataró. I el CB Olesa es desplaçarà a la pista del Torelló. La resta de rivals dels conjunts del Baix Llobregat, enquadrats en el grup II, són el següent: SESE, Joventut Les Corts, Arenys Bàsquet i Ploms Salle-Reus.

Marçal Fontanals – FCBQ / Foto: CBC