Laia Sanz, sisena a l’Island X Prix de l’Extrem E

Imprimeix

La corberenca i Carlos Sainz, de l’equip Acciona XE, ocupen la sisena posició de la classificació general a una prova per a la conclusió de la competició

No sempre es pot guanyar. Aquest cap de setmana s’ha celebrat una nova prova de l’Extrem E amb la participació de l’equip Acciona XE format per Laia Sanz i Carlos Sainz. La cursa es va celebrar a Cerdanya (Island X Prix) on la corberenca i el madrileny només van poder ser sisens.  

FCXZfoWXMAELtEQ

FCXZgCbWQAcjiWV

El cert és que no van tenir sort. Van complir bé ficant-se en les semifinals el dissabte i rodaven segons en l'inici del seu semifinal quan la direcció assistida del seu cotxe es trencava, deixant-los sense opcions. Un inesperat desenllaç que els ha fet perdre dos llocs en la general (ara són sisens). “Hem tingut mala sort tot el cap de setmana... diumenge una altra vegada vam patir problemes amb la direcció que ens han deixat fora de la final. Una pena perquè dissabte vam tenir molt bon ritme en la Q1 i Carlos Sainz havia fet una gran sortida en la semifinal. Amb ganes de la pròxima ja”, va explicar la corberenca.

Classificació general de l’Extreme E

Redacció / Fotos: L.S.