Joel Plata entra en el Top 10 mundial de gimnàstica artística

El viladecanenc va finalitzar en una excel·lent setena posició al concurs complet del Campionat Mundial

Joel Plata està cridat a ser un dels millors gimnastes del món. El viladecanenc va finalitzar en setena posició de la classificació general de la final del concurs completa dels Mundials que s’han celebrat a Kitakyushu (Japó).

FCDVy3MWEAIjV s

Un bon exercici de terra, amb el qual finalitzava la seva participació, l'ha portat a millorar dues posicions. La seva puntuació final ha estat de 83,365 amb magnífiques notes de 14.666 en les paral·leles, 14,133 en el terra, i 14,000 en el salt. Les altres notes han sigut de 13,766 en el cavall amb arcs, 13,200 en les anelles i 13,600 en la barra.

Barra

Terra

Anelles

Salt

Paral·leles

Caval amb arcs

Cal recordar que Plata ja va ser finalista en el mundial de Mont-real (Canadà) del 2017, quan amb només 19 anys va acabar en la 24a posició (77,432). El japonès Daiki Hashimoto, vigent campió olímpic, ha perdut el títol per 17 mil·lèsimes davant del xinès Zhang Boheng amb 87,981, que debutava en un gran campionat.