S’obre el teló a la Lliga de la Primera Divisió Catalana

Imprimeix
Els representants comarcals seran el Santfeliuenc, Vista Alegre de Castelldefels i Viladecans.

Santfeliuenc, Vista Alegre i Viladecans representaran a la comarca a Primera Divisió Catalana (grup II). Una categoria que inicia la competició aquest cap de setmana. Els tres equips, que aposten pels mateixos entrenadors, iniciaran la temporada a casa.

El mes matiner és el Santfeliuenc, que jugarà avui a partir de les 18 hores davant del Torredembarra. L’escenari serà el Municipal de les Grases. Andrés González serà el màxim representant tècnic dels blanc-i-blaus. La plantilla està formada pels porters: Carlos i Santi; els defenses Aleix Álvarez, Fabri (Badalona juvenil), Hinojo, Alberto (Sants), Dani Ortiz, Pere i Arcos; els migcampistes Joserra, Maldonado, Javi Honorato, De Sande, Álex Bolaños (Real Unión Irún), Álex Segura (Mataró juvenil), Eric Pacheco, Marcos López (Gimnàstica Iberiana) i Gabri; i els davanters Iván Peralta, Quiles, Josele i Jonhy (Gimnàstica Iberiana). L’any passat va acabar en setena posició a la classificació.

D’altra banda, el conjunt castelldefelenc del Vista Alegre tindrà com a entrenador Rafa Moya. Els de Can Vinader es van quedar a les porters de l’ascens a Tercera Divisió la darrera campanya, i enguany esperen ser-hi per primera vegada a la seva història. La plantilla 2012-13 està formada pels porters Álex i Planagumà (Castelldefels); pels defenses Carmona, Xavi García, Forcadell i Francis, Roger (Olesa); els migcampistes David, Nauzal, Jarabo, Johny Izquierdo, Villa, Brindis, Padilla (Montañesa) i Xavi Moro (Cornellà) i els davanters Johny, Alberto, Bioko (Gavà) i Pujante (Olímpic Can Fatjó). Els blaus s’enfrontaran al Reddis a la primera jornada (diumenge, 12 hores).

Camilo Vázquez estarà a la banqueta del Viladecans un any més. Els blanc-i-vermells, novens la darrera temporada, tenen com a objectiu millorar aquesta posició a la classificació. La plantilla està formada pels porters Álex i Octavi; pels defenses Sergio Fernández (Montcada), Miguel, Lavilla (Masnou), Carlos Álvarez (Gimnàstica Iberiana), Moon, Amante, Trillo i Faura; pels migcampistes Carlos Martínez, Lerín, Morillo, Tarek, Dani Benitez (Iberiana), Montoya i Rubén (Júpiter) i pels davanters Mauri, Edi (Vista Alegre), Lluis Viñas (Juvenil Gavà), Aarón (Martínenc), Rulo i Sergi (juvenil Viladecans). El primer rival serà el Centro Europeo Tecnofutbol (domingo, 12 hores) en el camp viladecanenc.

Marçal Fontanals / Foto: CFS