Pau Gasol serà distingit amb la Gran Creu de l’Ordre al Mèrit Esportiu

L’exjugador santboià va anunciar el passat 5 d’octubre la seva retirada del bàsquet professional

El Consell de Ministres ha concedit aquest dimarts la Gran Creu de l'Ordre al Mèrit Esportiu a l'exjugador de bàsquet Pau Gasol, recentment retirat de la pràctica esportiva. La portaveu del govern central, Isabel Rodríguez, ha destacat els mèrits del santboià en la seva dilatada carrera i per “portar la bandera del nostre país arreu del món”. “A més d'aquesta extraordinària trajectòria professional, és una persona que també s'ha caracteritzat per la seva proximitat i per la calidesa humana sempre amb implicació social”, ha afegit.

paugasol reconeixement

Cal recordar que el pivot internacional Pau Gasol va anunciar el 5 d'octubre passat, als 41 anys i després de vint-i-un a temporades en actiu tant a Espanya com a l'NBA, la seva retirada del bàsquet professional. Un moment, va reconèixer, pel qual portava “anys” preparant-se i que arribava després de jugar una última temporada amb el Barça i uns Jocs Olímpics amb la selecció espanyola perquè volia posar fi a la seva carrera “jugant i gaudint.”

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix