La corberenca Laia Sanz té a tocar el títol mundial d’enduro

La diferència entre la pilot baixllobregatina i la segona classificada, Jane Daniels, és de 12 punts i avui es decidirà la corona

Laia Sanz està a punt de tornar de sumar el seu títol mundial d'enduro d’enguany en categoria femenina. Ho té molt bé per a certificar-ho avui i sumar la seva sisena corona mundial que sumada les catorze ja aconseguides en trial totalitzarien ni més ni menys que 20 entorxats.

FB2KdzhWEAkYD4I

Tot gràcies a una contundent victòria ahir en la cita final en Langeac (França). Es juga el regnat amb Mireia Badia i Jane Daniels. La baixllobregatina es va veure sorpresa en el primer tram per la britànica, però va ser un miratge. Laia va imposar la seva força i ritme per a fer-se amb el triomf final per 54:68 segons respecte a Daniels i 2.06.85 enfront de Badía. D'aquesta manera, Sanz es fa amb 20 punts que la catapulten en la general als 95. Daniels es posa segona amb 83 i Badía, tercera, amb 82.

616af9416606d

“Victòria important pel Mundial d’enduro en la primera cursa del GP de França. Els temps han estat bé i he pogut guanyar amb un bon marge, encara que no m'he sentit molt ràpida i m'ha faltat una mica d'espurna”, va explicar.

Redacció / Fotos: Laia Sanz