La corberenca Laia Sanz té a tocar el títol mundial d’enduro

La diferència entre la pilot baixllobregatina i la segona classificada, Jane Daniels, és de 12 punts i avui es decidirà la corona

Laia Sanz està a punt de tornar de sumar el seu títol mundial d'enduro d’enguany en categoria femenina. Ho té molt bé per a certificar-ho avui i sumar la seva sisena corona mundial que sumada les catorze ja aconseguides en trial totalitzarien ni més ni menys que 20 entorxats.

FB2KdzhWEAkYD4I

Tot gràcies a una contundent victòria ahir en la cita final en Langeac (França). Es juga el regnat amb Mireia Badia i Jane Daniels. La baixllobregatina es va veure sorpresa en el primer tram per la britànica, però va ser un miratge. Laia va imposar la seva força i ritme per a fer-se amb el triomf final per 54:68 segons respecte a Daniels i 2.06.85 enfront de Badía. D'aquesta manera, Sanz es fa amb 20 punts que la catapulten en la general als 95. Daniels es posa segona amb 83 i Badía, tercera, amb 82.

616af9416606d

“Victòria important pel Mundial d’enduro en la primera cursa del GP de França. Els temps han estat bé i he pogut guanyar amb un bon marge, encara que no m'he sentit molt ràpida i m'ha faltat una mica d'espurna”, va explicar.

Redacció / Fotos: Laia Sanz

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix