Comencen els Jocs Escolars del Baix Llobregat

Imprimeix

La nova temporada 2021-2022 s’inicia aquest 16 d’octubre amb el Torneig d’Obertura, amb partits de futbol sala, bàsquet, futbol 7 i voleibol arreu de la comarca

Els Jocs Esportius Escolars (JEE) del Baix Llobregat, organitzats pel Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) comencen la nova temporada 2021-2022 aquest 16 d’octubre amb el Torneig d’obertura, amb partits de futbol sala, bàsquet, futbol 7 i voleibol arreu de la comarca.

FBkU7cNXEAIBX3t

Un total de 90 equips amb infants i joves que van des de la categoria prebenjamina fins a juvenil participaran en aquest torneig amb tres jornades de competició que es disputaran els dissabtes al matí dels dies 16, 23 i 30 d’octubre, i que un any més, incorpora el sistema de puntuació Juga Verd Play per fer pujar al marcador els valors positius de l’esport.

Les competicions escolars tindran inici amb les mateixes mesures d’higiene i seguretat que la fase de represa (http://cebllob.org/jocs-esportius-escolars/protocol-de-represa-de-les-activitats-esportives-i-competicio/) del curs passat, garantint així una competició segura i saludable.
El seguiment de les jornades, amb informació sobre el resultat de cada partit, la classificació de la lliga i els vots vinculats a l’actitud d’esportistes, tècnics i públic, es podrà fer a través de la pàgina de calendari i classificacions (https://cebllob.playoffinformatica.com/competicio) , que serà actualitzada regularment per l’equip tècnic del CEBLLOB.

A6jaCH9IJuZOOFlzQA2VhuuQHw YtsuqF64Vfrladzug9R4UOKrNEBTFq3pZ2qCXmai4qUDwNosuEjZRPcyAE5PT ek3I5SnZkjsQyLIrcLNyrL6 HAqoW cwsvk4OkC4O3Vaiv2cYjHlr FFk8

Tanmateix, tots els equips que vulguin participar en la primera fase de competició (jornades del 5 de novembre a l ’11 de desembre) tenen el període del 6 al 18 d’octubre per inscriure’s a través de Playoff (https://cebllob.playoffinformatica.com). 

Juga Verd Play

El sistema de joc Juga Verd Play, original del Baix Llobregat, a través del qual els valors sumen al marcador, també es reactivarà amb la tornada dels Jocs Escolars. Aquest sistema, lligat a la competició, permet a esportistes, tècnics/ques i públic, puntuar les actituds d'un i altre equip per tal que pugin al marcador.

jugaverdplay

Eix de l'activitat en edat escolar

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és el programa de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu principal impulsar la transmissió de valors socials i l’adquisició d’hàbits saludables, mitjançant un model de competició i activitat esportiva escolar educativa i participativa.

El CEBLLOB és el responsable de convocar, coordinar i executar totes les actuacions, en els àmbits local, comarcal i intercomarcal, adreçades als infants i joves a partir del cicle inicial de primària i fins a l’educació secundària postobligatòria. Així mateix, és el responsable d’organitzar i executar actuacions supracomarcals per encàrrec del CCE i de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

Redacció / Fotos: Arxiu-CBLLOB