El martorellenc Israel Núñez participa en la cursa del ‘Marroc On Bike’

Imprimeix

Forma part de l’equip acompanyant Perico Delgado, Roberto Heras, Gustavo César, Emili Pérez i  Eva Giménez, la presidenta de l’associació

Israel Núñez està competint a la ‘Marroc on Bike’ des d’aquest dissabte i ho farà per explotar-ne la versió més solidària. En col·laboració amb l’associació ASDENT, el ciclista martorellenc fa pinya amb un equip de ciclistes d’un nivell molt alt i sumarà esforços per a una associació que busca la cura per a una malaltia minoritària.

FBBaNBpVEAYasLp

Nuñez forma part de l’equip ASDENT acompanyant Perico Delgado, Roberto Heras, Gustavo César, Emili PérezEva Giménez, la presidenta de l’associació i la mare de Nacho, el nen que pateix aquesta malaltia i a través del qual va començar ASDENT ara fa 10 anys.

Captura de pantalla 2021 10 11 a las 12.39.28

La relació de Núñez amb ASDENT va més enllà d’una causa solidària, i per a la fundadora de l’associació, Eva Giménez, han trobat la fórmula perfecta per encaixar les dues coses: ciclisme i una finalitat solidària. “Hem traspassat els límits de col·laborar amb una causa, és una cosa més profunda”, explica.

FBGgG1pUUAAEaK6

És una prova on Israel Núñez pot sentir-se molt a gust, i és que va guanyar la Titan Desert el 2009 en el mateix escenari on es correrà enguany la ‘Marruecos on Bike’ (prova de cinc etapes i 450 quilòmetres). El martorellenc torna a bolcar-se amb aquesta causa i admet que “sempre és un plaer ajudar l’Eva Giménez, sempre hi ha un sí quan em demana ajuda.”

Redacció / Fotos: ASDENT-Israel Núez