L’AE Prat pateix però passa de ronda a la Copa Catalunya

Es va imposar per la mínima (0-1) al camp del Roda de Barà gràcies a un gol de David López.

L’AE Prat ja està a la següent ronda de la Copa Catalunya. L’equip d’Agustín Vacas es va imposar a domicili per 0 a 1 davant del Roda de Barà gràcies a un gol de David López al minut 41. Els del Baix Llobregat van dominar en el primer temps, però van patir a la segona part davant un Segona Catalana. Cal destacar que van tenir minuts els jugadors no titulars en aquestes primeres jornades, i els juvenils Carlos Reyes i Manel Raigón -titulars-; i Criado, Guillem i Eric Ruiz en la segona part. A la quarta ronda, equivalent a uns quarts de final, esperen Reus, Manlleu, L’Hospitalet, Llagostera, Gimnàstic de Tarragona, Sabadell o Girona.

RODA DE BARÀ: Eliott; Boulahya, Tristán, Brian (Arauz, 46’), Óscar, Pabón, Marc Castro, Isaac (Simó, 46’), Asís, Galera i Xavi Moreno (Mazana, 46’).

AE PRAT: Alberto; Miki, Cazorla, Ricarte (Murillo, 46’), Carlos Reyes, Jaime, Manel Raigón (Criado, 75’), Sebas, Pedro (Guillem, 85’), Charly i David López (Eric Ruiz, 90’).

ÀRBITRE: Montes Rodríguez, del col·legi català. Amonestacions als locals Óscar, Mazana i Simó, i als visitants Cazorla i Jaime.

GOL: 0-1 (42’): David López.

CAMP: Camp d’Esports de Roda de Barà. Uns 500 espectadors.