L’HC Sant Just, campió de la Lliga Catalana Plata d’hoquei patins

L’equip de Ferran Pujalte es va imposar a la final davant el CE Arenys de Munt per 5-0

L’Hoquei Club Sant Just ha fet història. El conjunt baixllobregatí va guanyar ahir la primera edició de la Lliga Catalana Plata d’hoquei sobre patins després de vèncer a la final el CE Arenys de Munt per un clar 5-0. La final es va celebrar al Pavelló Antonio Roure d’Alpicat (Lleida).

santjust hoquei final 2

El partit no va poder començar de la millor manera pels santjustencs, que ràpidament es van situar amb un 2-0 a favor seu després dels gols de Joan Pujalte (6’) i Edu Fernández (7’). Els del Maresme no van saber reaccionar a un marcador advers i millor joc del seu rival i Arnau Saladrigues va ampliar l’avantatge amb el tercer gol (23’) abans del descans.

santjust hoquei 4

santjust hoquei final 3

A la represa, el CE Arenys de Munt va tenir una gran oportunitat per retallar les distàncies, però va fallar un penal favorable. El porter Didac Sánchez va tenir molt a veure, que en els moments més difícils va ser determinant amb les seves grans intervencions. L’argentí Sebas Duhalde va fer el quart (45’), i en ple desconcert maresmenc Pol Macià va arrodonir un gran partit dels grocs amb el cinquè (47’).

Redacció / Fotos: FECAPA