L’HC Sant Just, campió de la Lliga Catalana Plata d’hoquei patins

L’equip de Ferran Pujalte es va imposar a la final davant el CE Arenys de Munt per 5-0

L’Hoquei Club Sant Just ha fet història. El conjunt baixllobregatí va guanyar ahir la primera edició de la Lliga Catalana Plata d’hoquei sobre patins després de vèncer a la final el CE Arenys de Munt per un clar 5-0. La final es va celebrar al Pavelló Antonio Roure d’Alpicat (Lleida).

santjust hoquei final 2

El partit no va poder començar de la millor manera pels santjustencs, que ràpidament es van situar amb un 2-0 a favor seu després dels gols de Joan Pujalte (6’) i Edu Fernández (7’). Els del Maresme no van saber reaccionar a un marcador advers i millor joc del seu rival i Arnau Saladrigues va ampliar l’avantatge amb el tercer gol (23’) abans del descans.

santjust hoquei 4

santjust hoquei final 3

A la represa, el CE Arenys de Munt va tenir una gran oportunitat per retallar les distàncies, però va fallar un penal favorable. El porter Didac Sánchez va tenir molt a veure, que en els moments més difícils va ser determinant amb les seves grans intervencions. L’argentí Sebas Duhalde va fer el quart (45’), i en ple desconcert maresmenc Pol Macià va arrodonir un gran partit dels grocs amb el cinquè (47’).  

Redacció / Fotos: FECAPA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix