El CB Prat es queda sense títol de la Lliga Catalana LEB Or

Imprimeix

Els potablava van perdre la Final davant el Bàsquet Girona (56-76) que es va celebrar al Pavelló de Fontajau

El Pavelló Municipal de Fontajau de Girona va acollir ahir dissabte la Final de la vint-i-dosena edició de la Lliga Nacional Catalana LEB Or. El títol va ser per l’equip amfitrió, el Bàsquet Girona, que es va imposar al CB Prat per 56-76 revalidant el títol que ja va aconseguir l’edició anterior. Els parcials van ser: 21-21, 15-15, 12-20 i 8-20.

prat basquetgirona 2

Després d'una primera meitat molt igualada (36-36 al descans) els gironins van ser superiors a la segona. L'entrada en escena en els darrers vint minuts de l'incombustible Albert Sàbat va trencar l'equilibri i els de Carles Marco van protagonitzar un espectacular darrer quart on van sentenciar definitivament el matx. El base va aconseguir 17 punts, amb 5/5 triples, i es va endur merescudament el guardó d'MVP de la Final. 

prat basquetgirona 3

Per part pratenca, Juan Coffi (13 punts), TJ Crockett (10) i Arnau Parrado (10) van ser els jugadors més destacats, però els de Josep Maria Berrocal es van haver de conformar amb el subcampionat tot i que en la primera fase del torneig havien derrotat els gironins per 74-59.  

Redacció / Fotos: Arxiu