L’HC Sant Just jugarà la final de La Lliga Catalana Plata d'hoquei patins

L’equip de Ferran Pujalte es va imposar a les semifinals al CHP Sant Feliu per un ajustat 3-6 i el seu rival serà el CE Arenys de Munt

Els santjustencs ja estan a la final. Però ho han assolit amb patiment i després de remuntar un marcador advers en un partit molt intens i de molts canvis en el marcador. Els de Ferran Pujalte es van imposar al CHP Sant Feliu per 3-6. Joan Pujalte, amb un hat trick, i Edu Fernández, amb un doblet, van ser els grans protagonistes de l’HC Sant Just. Demà jugarà la final davant el CE Arenys de Munt, que es va imposar al Barça B (9-7). Les ‘semis’ s’han jugat al Pavelló Antoni Roure d’Alpicat (Lleida).

Captura de pantalla 2021 10 02 a las 12.13.26

La primera part va ser igualada, on els de Sant Feliu de Codines va estrenar aviat el marcador (1-0). L’HC Sant Just no va tirar la tovallola i Joan Pujalte, amb dos gols, va capgirar el marcador advers (1-2). Encara va haver-hi temps per un nou gol dels vallesans (2-2).

Captura de pantalla 2021 10 02 a las 12.14.30

A la represa, el CHP Sant Feliu va tornar a avançar-e en el marcador gràcies a una bona sortida vallesana a la pista (3-2). Però Joan Pujalte va tornar a aparèixer per signar l’empat (3-3). Amb igualtat en el marcador i en el joc, Edu Fernández va liquidar el partit amb dos gols (3-5). El CHP Sant Feliu va arriscar i va situar el cinquè jugador per remuntar -a dos minuts per al final-, però els baixllobregatins van controlar en tot moment el partit amb una defensa i un porter invulnerable. Encara va haver-hi un nou gol santjustenc a 23 segons. Gerard Miquel va fer el 3-6 definitiu de falta directa. D’aquesta manera, els de Ferran Pujalte van arrodonir una gran segona meitat.

Captura de pantalla 2021 10 02 a las 12.14.16

La final es jugarà demà diumenge, 3 d'octubre, a les 12:30 hores. Els aficionats que no puguin desplaçar-se al Segrià podran veure la final de manera íntegra. El club amfitrió, l'HC Alpicat, oferirà en directe al seu canal de YouTube i també la plataforma de partits en 'streaming' Xala!.

Redacció / Fotos: HC Alpicat (YouTube)-Facapa