L’HC Sant Just jugarà la final de La Lliga Catalana Plata d'hoquei patins

L’equip de Ferran Pujalte es va imposar a les semifinals al CHP Sant Feliu per un ajustat 3-6 i el seu rival serà el CE Arenys de Munt

Els santjustencs ja estan a la final. Però ho han assolit amb patiment i després de remuntar un marcador advers en un partit molt intens i de molts canvis en el marcador. Els de Ferran Pujalte es van imposar al CHP Sant Feliu per 3-6. Joan Pujalte, amb un hat trick, i Edu Fernández, amb un doblet, van ser els grans protagonistes de l’HC Sant Just. Demà jugarà la final davant el CE Arenys de Munt, que es va imposar al Barça B (9-7). Les ‘semis’ s’han jugat al Pavelló Antoni Roure d’Alpicat (Lleida).

Captura de pantalla 2021 10 02 a las 12.13.26

La primera part va ser igualada, on els de Sant Feliu de Codines va estrenar aviat el marcador (1-0). L’HC Sant Just no va tirar la tovallola i Joan Pujalte, amb dos gols, va capgirar el marcador advers (1-2). Encara va haver-hi temps per un nou gol dels vallesans (2-2).

Captura de pantalla 2021 10 02 a las 12.14.30

A la represa, el CHP Sant Feliu va tornar a avançar-e en el marcador gràcies a una bona sortida vallesana a la pista (3-2). Però Joan Pujalte va tornar a aparèixer per signar l’empat (3-3). Amb igualtat en el marcador i en el joc, Edu Fernández va liquidar el partit amb dos gols (3-5). El CHP Sant Feliu va arriscar i va situar el cinquè jugador per remuntar -a dos minuts per al final-, però els baixllobregatins van controlar en tot moment el partit amb una defensa i un porter invulnerable. Encara va haver-hi un nou gol santjustenc a 23 segons. Gerard Miquel va fer el 3-6 definitiu de falta directa. D’aquesta manera, els de Ferran Pujalte van arrodonir una gran segona meitat.

Captura de pantalla 2021 10 02 a las 12.14.16

La final es jugarà demà diumenge, 3 d'octubre, a les 12:30 hores. Els aficionats que no puguin desplaçar-se al Segrià podran veure la final de manera íntegra. El club amfitrió, l'HC Alpicat, oferirà en directe al seu canal de YouTube i també la plataforma de partits en 'streaming' Xala!. 

Redacció / Fotos: HC Alpicat (YouTube)-Facapa

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix