El CB Prat vol el cinquè títol de la Lliga Catalana LEB Or

Imprimeix

S’enfrontarà avui a la final davant del Bàsquet Girona al Pavelló Municipal de Fontajau (19h)

Tot a punt per a una nova edició -la vint-i-dosena- de la Lliga Nacional Catalana LEB Or. Una final que se celebrarà avui, a partir de les 19 hores, al Pavelló Municipal de Fontajau de Girona. La disputaran l’amfitrió i vigent campió Bàsquet Girona i el CB Prat.

cbprat previa 2

El conjunt que dirigeix Josep Maria Berrocal arriba a Girona com a primer classificat de la fase prèvia, amb dues victòries i cap desfeta. Els potablava, que ja van vèncer els vermells al Joan Busquets a la segona jornada (74-59), busquen liderar en solitari el palmarès de la competició, alçant el seu cinquè títol de campió en la seva història. El bloc blanc-i-blau està liderat per Arnau Parrado i Sergi Costa.

FANBdVUXEAMyIAT

Mentrestant, el quadre que entrena Carles Marco va accedir al matx pel títol com a segon classificat de grup amb un triomf i una derrota. Els gironins van tombar l'ICG Força Lleida per 82-66 a Platja d'Aro i van ensopegar davant els pratencs. Els bases Albert Sàbat i Josep Franch han encapçalat les operacions ofensives dels locals.

La Final s'emetrà en directe per la Televisió de Catalunya, a través del seu canal Esport3.

Redacció / Fotos: Arxiu