El CB Prat vol el cinquè títol de la Lliga Catalana LEB Or

S’enfrontarà avui a la final davant del Bàsquet Girona al Pavelló Municipal de Fontajau (19h)

Tot a punt per a una nova edició -la vint-i-dosena- de la Lliga Nacional Catalana LEB Or. Una final que se celebrarà avui, a partir de les 19 hores, al Pavelló Municipal de Fontajau de Girona. La disputaran l’amfitrió i vigent campió Bàsquet Girona i el CB Prat.

cbprat previa 2

El conjunt que dirigeix Josep Maria Berrocal arriba a Girona com a primer classificat de la fase prèvia, amb dues victòries i cap desfeta. Els potablava, que ja van vèncer els vermells al Joan Busquets a la segona jornada (74-59), busquen liderar en solitari el palmarès de la competició, alçant el seu cinquè títol de campió en la seva història. El bloc blanc-i-blau està liderat per Arnau Parrado i Sergi Costa.

FANBdVUXEAMyIAT

Mentrestant, el quadre que entrena Carles Marco va accedir al matx pel títol com a segon classificat de grup amb un triomf i una derrota. Els gironins van tombar l'ICG Força Lleida per 82-66 a Platja d'Aro i van ensopegar davant els pratencs. Els bases Albert Sàbat i Josep Franch han encapçalat les operacions ofensives dels locals.

La Final s'emetrà en directe per la Televisió de Catalunya, a través del seu canal Esport3.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix