El CB Cornellà busca la seva primera Lliga Catalana LEB

Imprimeix

S’enfronta davant del Recambios CB Mollet a partit únic avui divendres al Parc Esportiu Llobregat (20h)

El Parc Esportiu Llobregat de Cornellà de Llobregat acull avui, a partir de les 20 hores, la final de la vint-i-dosena edició de la Lliga Catalana LEB Plata. Un partit que enfrontarà el CB Cornellà i el Recambios Gaudí CB Mollet.

cbc mollet 1

El conjunt amfitrió, entrenat per un Mateo Rubio que debuta a la banqueta blava, busca el seu primer títol a la competició. Els locals, que són un dels dominadors de la Lliga Catalana EBA amb un total de quatre trofeus, volen estrenar-se a la categoria superior i agafar forces per a l'inici de Lliga. El conjunt del Baix Llobregat complirà el seu segon exercici consecutiu a la LEB Plata.

cbc mollet 2

D’altra banda, el quadre molletà, preparat un any més per l'entrenador Josep Maria Marsà, afronta amb optimisme una Final que, en cas de guanyar-la, també significaria el primer ceptre per a l'entitat del Vallès Oriental. A la fase final de Salou, en la campanya anterior a Lliga EBA, els negres van signar un espectacular encontre decisiu, tombant el potent Ibiza (91-96), i obtenint l'última plaça que donava l'històric accés a la LEB Plata 2021-22.

Redacció / Foto: CB Cornellà-Arxiu