El CB Cornellà busca la seva primera Lliga Catalana LEB

S’enfronta davant del Recambios CB Mollet a partit únic avui divendres al Parc Esportiu Llobregat (20h)

El Parc Esportiu Llobregat de Cornellà de Llobregat acull avui, a partir de les 20 hores, la final de la vint-i-dosena edició de la Lliga Catalana LEB Plata. Un partit que enfrontarà el CB Cornellà i el Recambios Gaudí CB Mollet.

cbc mollet 1

El conjunt amfitrió, entrenat per un Mateo Rubio que debuta a la banqueta blava, busca el seu primer títol a la competició. Els locals, que són un dels dominadors de la Lliga Catalana EBA amb un total de quatre trofeus, volen estrenar-se a la categoria superior i agafar forces per a l'inici de Lliga. El conjunt del Baix Llobregat complirà el seu segon exercici consecutiu a la LEB Plata.

cbc mollet 2

D’altra banda, el quadre molletà, preparat un any més per l'entrenador Josep Maria Marsà, afronta amb optimisme una Final que, en cas de guanyar-la, també significaria el primer ceptre per a l'entitat del Vallès Oriental. A la fase final de Salou, en la campanya anterior a Lliga EBA, els negres van signar un espectacular encontre decisiu, tombant el potent Ibiza (91-96), i obtenint l'última plaça que donava l'històric accés a la LEB Plata 2021-22.

Redacció / Foto: CB Cornellà-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix