Retorna La Travessa aquest diumenge

Imprimeix

El Club Ciclista Sant Joan Despí és l’organitzador d’aquesta marxa ciclista que s’aplegarà uns 350 participants

El Club Ciclista Sant Joan Despí torna a organitzar La Travessa, una marxa ciclista que l’entitat esportiva baixllobregatina ha organitzat de manera ininterrumpuda durant vint-i-quatre anys fins que la pandèmia va obligar a l'aturada el darrer any. Se celebrarà aquest diumenge 3 d’octubre.

Per això, aquesta nova edició s'ha anomenat "El Retorn de La Travessa" i presenta diverses novetats. Una de les quals és que el recorregut serà en sentit invers de com s’ha fet fins ara, és a dir, de Montserrat (sortida des de Castellbell i el Vilar) cap a Sant Joan Despí. Tindrà recorregut de 65 quilòmetres i de 1.250 metres de desnivell.

EFp0EUZWkAUJd03

En aquesta ocasió, la prudència ha fet que el disseny sigui força més limitat de recursos, tant humans com econòmics i també amb el nombre de participants, que s'ha restringit a 350 inscripcions. Aquesta premissa ha conduït a fer profunds canvis de caràcter logístic en diversos aspectes, com en el marcatge del recorregut, que s'ha transformat en versió 3.0,  facilitant als/les participants un track amb l'itinerari a seguir mitjançant GPS

Redacció / Fotos: CC Sant Joan Despí