El programa “Handbol Inclusiu” ja està en marxa

Imprimeix

Durant vint caps de setmana diferents equips de l’Handbol Esplugues participaran en un entrenament conjunt amb nois i noies amb síndrome de Down de l’Associació ALES

El Club Finestrelles Shopping Centre Handbol Esplugues va presentar ahir el programa “Handbol Inclusiu”, dirigit a promoure l'activitat física i esportiva amb persones amb discapacitat, i apropar els seus jugadors i jugadores a aquests col·lectius, tal com marquen els valors del club.

senior projecte 2

Mitjançant la pràctica de l'handbol a l'àrea d'influència d'Esplugues, i durant vint caps de setmana, diferents equips de Finestrelles SC Handbol Esplugues, participaran en un entrenament conjunt amb nois i noies amb síndrome de Down de l’Associació ALES. Aquest tipus d’activitats repercuteix positivament en les conductes de les persones amb discapacitat, i promou valors com la cooperació i la cohesió de grup que milloren la conducta de tots els que hi participen. La presentació del projecte i el primer entrenament s’ha realitzat avui dissabte al centre comercial Finestrelles, amb la participació del sènior femení.

Redacció / Fotos: AB Comunicación