El Sala 5 Martorell perd davant de L’Hospitalet Bellsport

Els del Baix Llobregat Nord van acabar quarts en una Copa Catalunya que va guanyar el Marfil Santa Coloma.

El Sala 5 Martorell va finalitzar en quarta posició de la Copa Catalunya sènior masculina després de perdre davant de L’Hosptalet Bellsport (3-2) en el partit de consolació de la competició.

L'HOSPITALET BELLSPORT: Julio Gracia, Javier García, Guille Aubach, Mariano García, Juan Carlos López, Àlex Verdejo, Pau López, Miguel Fontechca, Àlex Jiménez, David Macián, Carles Pedrero i Dani Nerín.

SALA 5 MARTORELL: Alejandro Madrid, Cristian Ariza, Javier Gómez, Fouad El Amrani, Marc Godall, Pau Albacete, Lahbib Elkhoulati, Admalic Akarkach, Àlex Borrego, Artur Reynes, Pol Gomar, Said Nour i Sergio Blanco.

GOLS: 1 - 0 David Macián (min. 11), 2 - 0 Javier García (min. 15), 2 - 1 Cristian Ariza (min. 19), 2 - 2 Said Nour (min. 23), 3 - 2 Guille Aubach (min. 32)

ÀRBITRES: Sr. Marcelino Blázquez Sierra, Sr. Francesc Garcia-Donas Salvador, Sr. Alberto Centeno Bono i Sr. Roberto Cano Benito.

D’altra banda, per primera vegada en la seva història, el Marfil Santa Coloma va  aconseguir ahir guanyar la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala. L'equip colomenc es va imposar al vigent campió, el FC Barcelona i, a falta de dos segons pel final, va marcar el gol que els va donar la victòria (2-3).