El Barça CBS, campió de la Lliga Catalana Challenge

Es va imposar a la final davant l’Advisoria Mataró Maresme per 71-59

La primera edició de la Lliga Catalana Challenge, ja té campió. Es tracta del Barça CBS. L’equip santfeliuenc es va imposar a la final, que es va disputar al Pavelló Castell d’en Planes de Vic, davant l’Advisoria Mataró maresme per 71-59. 

51493831910 61671e1ef4 h

El conjunt blaugrana, dirigit per Isaac Fernández, va arrencar el partit de la millor manera i  en els primers 5 minuts va aconseguir un parcial de 14-4 amb Llobet i Rakovic com a jugadores destacades. Però l’Advisoria Mataró Maresme va aconseguir retallar distàncies tancant-se el primer quart amb un 19-15. El conjunt blaugrana va seguir dominant els següents minuts encara que sense aconseguir marxar en el marcador. Al descans amb un 35-28. 

51492146202 5087f2a4a0 h

A la represa, l’encert blaugrana des de la línia de 6,75 amb cinc triples -dos de Deva Bermejo- va situar l’equip amb un +12 (51-39) en el tercer quart, diferència que es va incrementar en el primers quatre minuts del darrer quart arribant als 17 de diferència (60-43). Una distància que va ser decisiva pel triomf baixllobregatí. Carol Guerrero, del Barça CBS va ser anomenada la MVP de la final gràcies als seus 14 punts i 6 rebots (24 de valoració.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix