El Sala 5 Martorell perd a la semifinal de la Copa Catalunya

Imprimeix
El Marfil Santa Coloma va ser molt superior als del Baix Llobregat Nord que van caure per un clar 9 a 1.

Després de dues semifinals vibrants, el FC Barcelona i el Marfil Santa Coloma es van classificar per a la gran final de la Copa Catalunya després de superar a L'Hospitalet Bellsport i al Sala 5 Martorell respectivament. La segona eliminatòria va començar amb la mateixa pauta que la primera. El Marfil de Santa Coloma de Gramenet, en els primers tres minuts, va aconseguir l'avantatge al marcador amb tres gols molt matiners. Una vegada que el Sala 5 Martorell es va treure la pressió de sobre va dur la batuta del partit en els darrers minuts del primer temps i, de fet, va ser llavors quan va aconseguir marcar el seu primer gol. A la segona part, el Marfil va sortir a recuperar el domini que havia perdut al final del primer temps, cosa que va aconseguir. Per la seva banda, el Martorell, amb un equip molt jove, no va perdre l'esperança en cap moment i va continuar lluitant fins al darrer moment. Així doncs, el partit ha finalitzat amb el resultat de 9 a 1, per tant, el Sala 5 Martorell lluitarà diumenge pel 3r o 4t lloc, a les 14 hores, davant del L’Hospitalet Bellsport que va perdre l’altre semifinals davant del FC Barcelona per 10 a 3.

MARFIL SANTA COLOMA - SALA 5 MARTORELL (9-1)

MARFIL SANTA COLOMA: Isaac Fernández, Alejandro Del Baco, Raul Ceni, Rubén González, Adolfo Fernández, Daniel Salgado, Albert Segura, David Busquets, Lluc Parera, Segio Sierra "Sepe", Rafa López, Jonathan Nascimiento i Roberto Fernández.

SALA 5 MARTORELL: Alejandro Madrid, Cristian Ariza, Javier Gómez, Fouad El Amrani, Marc Godall, Pau Albacete, Lahbib Elkhoulati, Admalic Akarkach, Àlex Borrego, Artur Rynes, Pol Goma, Said Nour i Sergio Blanco.

ÀRBITRES: Ivan Bel Pascual, Miguel Moreno Millan, Samuel Serrano Mata i Susana Cobo Moreno.

GOLS: 1-0 (1’): Adolfo; 2-0 (3’): Rubén; 3-0 (5’): Dani Salgado; 3-1 (13’): Sergio Blanco; 4-1 (23’): Dani Salgado; 5-1 Adolfo (6’); 6-1 (29’): David Busquets. 7-1 (33’): Adolfo; 8- 1 (34’): Said (p.p.) i 9 - 1 (37’): Jhow.

Marçal Fontanals – FCF / Foto: MSC