La Penya Esplugues obre avui la Lliga de Primera Divisió a Elx

Imprimeix

És l’únic equip català que milita a la màxima categoria del futbol sala femení

El sènior femení de l’AE Penya Esplugues estrena la temporada avui dissabte 18 de setembre a la pista del Joventut d’Elx, justament la mateixa pista on va segellar a finals de juny la permanència a la Lliga de Primera Divisió femenina de futbol sala en un èpic partit de promoció.

penya esplugues presentacio 2

Les espluguines, que són l’únic equip català a la màxima categoria del futbol sala femení, arrenquen la temporada amb renovades energies. Les jugadores han carregat les piles des de mitjans d’agost per afrontar els reptes d’una temporada exigent tant a la Lliga com a la Copa de la Reina.

Continuen un any més a la disciplina de l’AE Penya Esplugues: Ruth Aurín (1999–ala/tanca), Laia Beltrán (2000-ala), Cèlia Catà (1996-tanca), Marta Collado (1999-tanca), Irina Godó (1999-ala), Marta González (1998–ala/pivot), Belén Entrena (1994–ala), Raquel Raventós (1989-portera), Pilar Ribes (1993-pivot) i Clara Rivera (2000–ala). I s’incorporen com a novetats aquesta temporada: Aitana Olaso (2000– pivot) i Cecilia Verónica Romeo (1986– portera).

E8 3tjEXMAYJBSY

El cos tècnic està dirigit, de nou, per Iván Jiménez, acompanyat de Rubén Jaén com a segon, i Noèlia Guerrero, preparadora de porteres, a més d’Abel Palacios que exerceix de delegat i preparador físic, i Ariadna Batista, com a fisioterapeuta.

D’entusiasme i dedicació no en falten en aquest equip que manté la seva columna vertebral i que s’ha reforçat amb experiència i joventut. La mitjana d’edat ronda els 25 anys. Deu de les seves integrants ja han jugat a Primera Divisió. Un conjunt jove amb ganes de créixer com a equip i disposat a competir contra qualsevol adversari sense deixar mai, però, de tocar, futbolísticament parlant, de peus a terra.

Redacció / Fotos: AEPE