La Penya Esplugues obre avui la Lliga de Primera Divisió a Elx

És l’únic equip català que milita a la màxima categoria del futbol sala femení

El sènior femení de l’AE Penya Esplugues estrena la temporada avui dissabte 18 de setembre a la pista del Joventut d’Elx, justament la mateixa pista on va segellar a finals de juny la permanència a la Lliga de Primera Divisió femenina de futbol sala en un èpic partit de promoció.

penya esplugues presentacio 2

Les espluguines, que són l’únic equip català a la màxima categoria del futbol sala femení, arrenquen la temporada amb renovades energies. Les jugadores han carregat les piles des de mitjans d’agost per afrontar els reptes d’una temporada exigent tant a la Lliga com a la Copa de la Reina.

Continuen un any més a la disciplina de l’AE Penya Esplugues: Ruth Aurín (1999–ala/tanca), Laia Beltrán (2000-ala), Cèlia Catà (1996-tanca), Marta Collado (1999-tanca), Irina Godó (1999-ala), Marta González (1998–ala/pivot), Belén Entrena (1994–ala), Raquel Raventós (1989-portera), Pilar Ribes (1993-pivot) i Clara Rivera (2000–ala). I s’incorporen com a novetats aquesta temporada: Aitana Olaso (2000– pivot) i Cecilia Verónica Romeo (1986– portera).

E8 3tjEXMAYJBSY

El cos tècnic està dirigit, de nou, per Iván Jiménez, acompanyat de Rubén Jaén com a segon, i Noèlia Guerrero, preparadora de porteres, a més d’Abel Palacios que exerceix de delegat i preparador físic, i Ariadna Batista, com a fisioterapeuta.

D’entusiasme i dedicació no en falten en aquest equip que manté la seva columna vertebral i que s’ha reforçat amb experiència i joventut. La mitjana d’edat ronda els 25 anys. Deu de les seves integrants ja han jugat a Primera Divisió. Un conjunt jove amb ganes de créixer com a equip i disposat a competir contra qualsevol adversari sense deixar mai, però, de tocar, futbolísticament parlant, de peus a terra.

Redacció / Fotos: AEPE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix