Pau Gasol encara està “donant-li voltes” al que farà

El jugador de bàsquet de Sant Boi de Llobregat , ha assegurat que “la decisió depèn” d'ell i la seva “família”

Pau Gasol ha explicat que “encara” està “donant-li voltes” al que farà, deixant oberta la porta al fet que pugui continuar com a jugador una temporada més als seus 41 anys. “Estic posant tots els factors en una balança per prendre una decisió aviat i comunicar-la. Encara no la tinc 100% presa, no és una decisió fàcil”, ha afegit Gasol en una roda de premsa de la Gasol Foundation.

Captura de pantalla 2021 09 16 a las 20.23.23

El pivot de Sant Boi de Llobregat, que es va retirar aquest estiu de la selecció espanyola després de caure en quarts de final davant Estats Units en els Jocs Olímpics de Tòquio, ha assegurat que “la decisió depèn” d'ell i la seva “família”. “És una decisió que implica molt a la meva família perquè l'estabilitat és una cosa que no hem tingut en molt temps”, va explicar Gasol.

En aquest sentit, ha admès que després de Tòquio ha tingut “temps per pensar” i que un altre dels factors de la balança són “els riscos” que assumeix si segueix jugant “en haver espremut molt el cos”. “No conec un altre jugador de bàsquet que hagi aconseguit recuperar-se d'una doble lesió als escafoides i de dues operacions amb 40 anys i estic molt orgullós d'haver-ho aconseguit”, ha dit el santboià. De totes maneres, ha apuntat que a l'hora de prendre la decisió de si seguir jugant “no està valorant el que ha passat, sinó el que ve per davant.”

E ayYQBUUAQ0CAa

Preguntat per la possibilitat d'acabar la carrera jugant en el mateix equip que el seu germà Marc, el Pau no ha descartat res: “És una cosa molt personal i subjectiva, el Marc està en un moment en el qual també ha pres decisions per tenir més llibertat i flexibilitat en la seva vida i en la seva carrera, cal esperar.”

1001625871

Sobre si el Barça està estrenyent perquè segueixi un any més, Gasol ha admès que Juan Carlos Navarro “és el que de tant en tant” li envia “algun missatge. L'interès del Barça és una cosa que aprecio molt, però haig de prendre'm el meu temps. El que vaig viure la temporada passada va ser molt especial i ens vam quedar prop d'aconseguir aquest títol anhelat (l'Eurolliga)”, ha considerat.

Gasol és conscient de la greu situació econòmica del Barça i ha dit que de cara a la seva continuïtat “el factor econòmic és un factor més, però no el principal”. I ha assegurat que a Europa no es veu “en un altre equip que no sigui el Barça”.

E Zej 4XsAIS9mk

D’altra banda, la Gasol Foundation i el Grup IFA han renovat la seva aliança per seguir promovent la salut infantil.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix