El millor handbol juvenil torna a Esplugues de Llobregat

Enguany compta amb la participació de vint equips provinents de catorze clubs

Des de demà divendres 17 de setembre fins diumenge tindrà lloc el 35è Torneig Juvenil d’Esplugues de Llobregat que es disputarà al Complex Esportiu Les Moreres. Serà organitzat, un any més, pel Club Handbol Esplugues. Aquest torneig de pretemporada es va suspendre l’any passat a causa de la Covid-19.

Captura de pantalla 2021 09 15 a las 17.59.21

Enguany compta amb la participació de vint equips juvenils, provinents de catorze clubs diferents, vuit d’ells femenins i els dotze restants masculins. A més de l’Handbol Esplugues, que hi participa amb dos equips juvenils –un masculí i un femení–, els clubs participants són: BM Granollers, Handbol Gavà, Handbol Sant Joan Despí, Handbol Sant Quirze, BM La Roca, Handbol Molins de Rei, OAR Gràcia Sabadell, Handbol Sant Cugat, FC Barcelona, Handbol Cooperativa Sant Boi, Sant Martí Adrianenc, UE Sarrià de Ter i BM Mislata, provinent de la Comunitat Valenciana.

Els vint equips participants s’han distribuït en sis grups, dos grups de quatre en categoria femenina i quatre grups de tres en masculina, que competiran alternativament en les dues pistes que alberga el Complex Esportiu Les Moreres al llarg dels tres dies de competició.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix