Domini cervellonenc al Campionat de Catalunya d’Alpí en línia

Es van proclamar campions en la modalitat d’eslàlom i de gegant

Puigcerdà es va convertir aquest cap de setmana en la capital de l'alpí en línia amb la celebració de la V Ceretana. La competició, organitzada conjuntament pel Pyrene Inline, la Federació Catalana de Patinatge, l'Ajuntament de Puigcerdà i l’RFEP, englobava a la vegada diferents campionats.

marcmorerawrg

El primer a celebrar-se va ser el Campionat de Catalunya de Gegant, dissabte 11 de setembre. Marc Morera (DOTS Pyrene) i Anna Borràs (May Luengo) van proclamar-se guanyadors en categoria absoluta masculina i femenina respectivament. El podi català masculí el van completar dos patinadors del mateix club, Lluís Sistac i Martí Dalmases. La viladecanenca Ainhoa Mellado i Laia Torras, totes dues corredores del Pyrene, van ser segona i tercera classificades en categoria femenina. 

El mateix dissabte a la tarda la capital de La Cerdanya acollia el Campionat d'Espanya d'Eslàlom, que a la vegada era també el Campionat de Catalunya de la modalitat. Anna Borràs i Ainhoa Mellado van repetir com a primera i segona classificades en categoria absoluta femenina, tant en àmbit estatal com en àmbit català. Laia Torras, cinquena d'Espanya, va ser la tercera classificada catalana. En categoria absoluta masculina el campió va tornar a ser Marc Morera, que havia estat tercer a la general. 

bd0d04f7 4adc 43f3 a2c8 bb98669116c6 source aspect ratio default 0

El mateix dissabte al vespre va celebrar-se el Campionat d'Espanya d'Eslàlom per equips, on els dos equips catalans van acabar al podi. El Pyrene Inline va proclamar-se'n campió, mentre que el May Luengo va ser tercer.

Per últim, la V Ceretana va acollir la segona Fase de la Lliga Catalana, que també era la cinquena i última fase de la Copa d'Espanya. Els guanyadors de la competició catalana en categoria absoluta van tornar a ser Marc Morera i Anna Borràs, que a més, van finalitzar la copa d'Espanya en tercera i primera posició respectivament.

Redacció / Fotos: Arxiu-FECAPA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix