El Sala 5 Martorell s’enfrontarà a L’Hospitalet a la Copa del Rei

L’equip de futbol sala del Baix Llobregat Nord jugarà com a local la primera eliminatòria a partit únic el pròxim 28 de setembre

Ja estan definits els aparellaments de la primera eliminatòria de la Copa del Rei de futbol sala. El sorteig es va realitzar ahir en les instal·lacions de la Ciudad del Fútbol de las Rozas. Paco Sedano, secretari del Comitè Nacional de Futbol Sala, i Luis Amado, ambaixador i representant institucional de l’RFEF, van ser els responsables de treure les boles que van determinar la localitat de cadascun dels dotze partits que conformaran la primera ronda i que es jugaran a partit únic.

sala5marto 2

El Sala 5 Martorell FS serà el representat comarcal de l’eliminatòria. Els del Baix Llobregat Nord s’enfrontaran davant de l’Hospitalet Bellsport FS el pròxim 28 de setembre (data per confirmar a l’hora de tancar la present notícia).

Recordem que dels vint-i-sis equips de Segona B que participen en la competició, dues d'ells (AD Càceres Universitat i Avenc Granada), estan exempts de participar en aquesta ronda i per tant, passaran directament a la següent fase.

Redacció / Fotos: Sala 5 Martorell FS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix