L’AE Prat es classifica per a la següent ronda de la Copa del Rei

Imprimeix
L’equip d’Agustín Vacas protagonitza una remuntada èpica i guanya al Nàstic de Tarragona (2-1) en el temps afegit.

L’AE Prat continua fent història aquesta temporada. Si el passat diumenge va guanyar el seu primer partit a la Segona Divisió B, avui ha guanyat per 2 a 1 davant del Nàstic de Tarragona en la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Els granes es van avançar en el marcador a deu minuts per al final, però el conjunt del Baix Llobregat va saber sobreposar-se i donar-li la volta al marcador advers en dos accions d’Òscar Sierra. Els rival serà el guanyador de l’eliminatòria entre el Fuenlabrada i l’Oviedo.

EL PRAT: Toni Texeira; Óscar Sierra, Cazorla, Ricarte, Luis Larios, Rubén, Ferran Vila (Kante, 81'), Fernando, Matamala (Rafa Murillo, 93'), Fran Bea i Ignacio (Cano, 71').

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA: Sergio López; Alexis, Fran Vélez, Rodri (David haro, 69'), Xisco Campos, Eugeni, Virgili (Uriarte, 72'), Lucas Viale, Quintana, Aarón Bueno (Oribe, 83') i Joel Coch.

GOLS: 0-1 (80'): Lucas Viale. 1-1 (85'): Òscar Sierra. 2-1 (92'): Òscar Sierra.

ÀRBITRE: Sáez Tarrades (colegio valenciano). Grogues als locals Óscar Sierra, Ricarte, Luis Larios i Rubén; i als visitants Aleix, Fran Vélez (2A, 88') i Quintana.

CAMP: Municipal Sagnier. Uns 700 espectadors.

Marçal Fontanals / Foto: AEP