Jordi Morales té com a objectiu la medalla d’or a Londres

Un total de 34 esportistes catalans formaran part de l’equip paralímpic espanyol que participarà als propers Jocs Paralímpics de Londres 2012 del 29 d’agost al 9 de setembre. Entre ells, el jugador esparreguerí Jordi Morales, que aspira a millorar la medalla de bronze que va aconseguir en els Jocs d’Atenes 2004. “Tornar a participar en uns Jocs Olímpics és una nova oportunitat de viure l’experiència més important que pot viure un esportista i poder fer el que més m’agrada davant de milers d’amants d’aquest esport”, assegura el jugador del TT Esparreguera, que sumarà a Londres la seva quarta participació en uns Jocs Paralímpics.

Morales ja sap el que és penjar-se una medalla al coll. El palista barceloní va sumar a Atenes l’única medalla de l’equip espanyol de tennis de taula en aconseguir la tercera plaça a la classe 7 del campionat. Un èxit que no va poder superar a Pequín, i que ara vol millorar a Londres. “El meu objectiu és guanyar la medalla d’or”, sentencia Morales. “Quan un esportista té les millors condicions per preparar-se i ja ha demostrat que pot guanyar tots els seus rivals, l’exigència ha de ser la màxima per donar tot el que un té dins seu”, afegeix. “Qualsevol petit detall d’uns Jocs Olímpics mai s’oblida, tot el que succeeix té una màgia especial”, explica Morales, que recorda amb especial estima la seva participació en les darrers Jocs Olímpics de Pequín, on el tennis de taula és l’esport rei del país.

“Va ser increïble jugar amb un pavelló ple en tot moment amb set o vuit mil persones, animant a tothom independentment de qui jugui”. I és que a Morales li agradaria que la seva participació en els Jocs Olímpics, junt amb la dels seus companys, servís per fer més visible el tennis de taula adaptat. Un esport que assegura és “molt espectacular i igual de vistós que el tennis de taula olímpic”.

Marçal Fontanals – FCTT / Foto: FCTT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix