El Club Patí Cobra enlluerna en l’Europeu de patinatge de velocitat

Luisa Maria González aconsegueix l’or en la modalitat d’una volta i l’argent en els 200 metres en pista, mentre que Nil Llop és segon en els 3000 metres relleus en pista

La ciutat portuguesa de Canelas va acollir el Campionat d’Europa de patinatge de velocitat. Una competició que va comptar amb tres representants del CP Cobra del Prat de Llobregat: Nil Llop i Teresa Moreno, en la categoria sènior, i Luisa Maria González, en la júnior.

whatsappimage2021 07 19at112605

Els primers dies van tenir lloc les proves de pista, que van començar amb una medalla d’argent per Luisa Maria González a la prova dels 200 metres. Nil Llop va ser setè a la mateixa modalitat. A la prova dels 500 metres, tant González com Llop van acabar quarts de la seva categoria. Els nostres patinadors van tenir menys fortuna a la prova dels 1000 metres, on González no va acabar la prova, Nil Llop va ser setzè i Teresa Moreno va acabar desena. En modalitat de 500 metres duals mixts, Luisa González i la seva parella van ser cinquens, mentre que Llop i la seva acompanyant van acabar sisens.

Ja en proves més llargues de pista, Teresa Moreno va ser l'única catalana en participar en els 10 quilòmetres, obtenint una meritòria setena posició. Els tres patinadors també van participar als 3000 metres relleus, on va arribar la segona medalla d’argent, en aquest cas per Nil Llop i el seu equip. Teresa Moreno va ser quarta i Luisa González, cinquena

A partir de dijous van celebrar-se les proves de circuit, on ha arribat l'única medalla d'or catalana, aconseguida per la júnior Luisa González en modalitat d'una volta esprint. Llop va acabar cinquè en la mateixa prova. El mateix Nil va ser vuitè a la prova dels 100 metres.

Va tancar el Campionat la marató, en la qual Moreno va acabar a la posició vint-i-sis de la classificació general i González, la número cinquanta-sis.

Redacció / Fotos: FECAPA

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials